COMUNICAT OFICIAL MESURES COVID-19: PISCINA SANT JORDI TANCADA

Març 12, 2020by Piscina Sant Jordi
Coronavirus-SARS-CoV-2-capcelera-1280x251.jpg

AVÍS INFORMATIU:

LA PISCINA SANT JORDI ROMANDRÀ TANCADA,

DEL 14 al 28 DE MARÇ (ambdós inclosos).

A causa de la situació provocada per l’expansió del Coronavirus, i a fi de garantir la màxima seguretat dels ciutadans, l’Institut Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona) ha ordenat el tancament de tots els Centres Esportius Municipals de Barcelona, seguint les directrius de la Comissió de Seguiment amb relació al COVID-19 de l’Ajuntament de Barcelona, d’acord amb els criteris de les autoritats sanitàries i en plena coordinació amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

Aquesta mesura estarà subjecta a les indicacions que a cada moment emetin les autoritats sanitàries, així com la Comissió de Seguiment amb relació al COVID-19 de l’Ajuntament de Barcelona.

 Durant els dies en què la Piscina Sant Jordi romangui tancada seguirem atents a l’evolució dels esdeveniments, a les directrius de l’administració i organismes competents, i anirem informant de les novetats que hi pugui haver a través del web, i de les xarxes socials.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració davant l’excepcional situació sanitària en què ens trobem.