Informació mesures Covid-19

Març 17, 2020by Piscina Sant Jordi
Coronavirus-1280x251.png

Com sou coneixedors, en relació a la crisi del COVID-19,  seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i els organismes oficials, hem adoptat les mesures adients. En el cas del Centre Esportiu  Piscina Sant Jordi i Instal·lacions Esportives de l’Escola Industrial, de les què sou usuaris, ha comportat el seu tancament per causes de força major.

Ho hem fet amb el convenciment que, especialment en aquests moments, vetllar per la seguretat dels usuaris i usuàries de les instal·lacions esportives i dels nostres treballadors i treballadores és  una prioritat.

 Des de l’inici del tancament, estem treballant per a gestionar aquesta situació de la millor manera possible. La situació és inèdita i sense precedents.

 Hores d’ara, ningú sap la durada d’aquesta situació, en principi haurien de ser 15 dies, però, pot ser que s’allargui en el temps. Per aquest motiu,  us demanem que ens permeteu un termini de temps prudent perquè estem estudiant i treballant, amb la màxima celeritat possible, conjuntament amb l’Ajuntament i la resta de Centres Esportius Municipals, l’impacte d’ aquest tancament i la manera de  procedir per mirar, entre altres coses, de trobar la manera de poder compensar-vos, tant durant aquests dies de tancament, com quan puguem restablir el servei.

 Aquest dies estem rebent de molts de vosaltres missatges de comprensió, d’empatia i de recolzament, la qual cosa ens fa pensar que podrem mantenir l’activitat de les entitats, els llocs de treball i els serveis del centre amb normalitat tant bon punt es puguin reobrir.

Comptem amb la vostra comprensió i compromís per a poder continuar donant el servei amb la mateixa qualitat tant bon punt es puguin reobrir els centres.

Finalment, tingueu el convenciment que des de la Federació Catalana de Natació estem seguint de manera permanent l’ evolució d’ aquesta situació i que us tindrem puntualment informat.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i confiança.

Federació Catalana de Natació