INSCRIPCIÓ CAMPUS OLIMPIA

abril 21, 2020by Piscina Sant Jordi
logo-campus-preinscripcio-1280x720.png

PROCEDIMENT INSCRIPCIONS

La campanya de vacances d’estiu ( https://vacances.barcelona.cat/ca/) manté el calendari i per tant, a partir del 25 d’abril, s’inicia el procés d’inscripcions de l’activitat d’estiu Campus Olimpia.

Hores d’ara, amb l’expectativa de poder realitzar l’activitat, hem establert un sistema de preinscripció online que podeu formalitzar  a la nostra web: piscinasantjordi.cat (clicant al quadrat blanc que posa preinscripció campus olimpia Piscina Sant Jordi 2020).

Davant la situació actual de crisi sanitària estem seguint de manera permanent l’evolució del COVID-19, en aquest sentit volem transmetre que  l’activitat del Campus es portarà a terme adoptant totes les mesures vigents d’higiene, salut, i de seguretat i condicionament de les instal·lacions.

Quan la autoritats sanitàries i organismes competents confirmin la realització dels Campus Olimpia us informarem la confirmació de la plaça  i us girarem un rebut bancari amb l’import corresponent.

Cal clicar el quadrat blanc que es veu a l’esquerra de la imatge, que posa Preinscripció Piscina Sant Jordi Campus Olímpia 2020:

 

AJUTS ECONÒMICS:

Teniu tota la informació al següent enllaç:

http://www.barcelona.cat/vacances

Si sol·liciteu ajut económic també cal realitzar la preinscripció mitjançant la web de piscinasantjordi.cat. 

Per a consultes ens podeu enviar un mail a: 

psj@natacio.cat