CAMPUS OLIMPIA PSJ: INSCRIPCIÓ ONLINE

campus-olimpia-2019-v2.jpg

A PARTIR DEL 24 D’ABRIL, a les 8 h. s’iniciarà el procés d’inscripció al Campus Olímpia Piscina Sant Jordi

PROCEDIMENT INSCRIPCIONS:

Hem establert un sistema d’ Inscripció online que podeu formalitzar  a la nostra web: piscinasantjordi.cat (clicant al quadrat blanc que posa Inscripcions campus olimpia Piscina Sant Jordi). El pagament es realitza mitjançant targeta bancària.

Davant la situació actual de crisi sanitària estem seguint de manera permanent l’evolució del COVID-19, en aquest sentit volem transmetre que  l’activitat del Campus es portarà a terme adoptant totes les mesures vigents d’higiene, salut, i de seguretat i condicionament de les instal·lacions.

Cal clicar el quadrat blanc que es veu a l’esquerra de la imatge, que posa Inscripcions Piscina Sant Jordi Campus Olímpia:

Per a consultes ens podeu enviar un mail a: 

psj@natacio.cat