Comunicat: piscina olímpica tancada

octubre 10, 2022by Piscina Sant Jordi
COMUNICAT-PISCINA-SANT-JORDI-2.png

Comunicat sobre el despreniment d’ una part del sostre de la piscina olímpica del centre esportiu Piscina Sant Jordi

Des de la direcció de la Piscina Sant Jordi de Barcelona i des de la Federació Catalana de Natació, entitat que gestiona la instal·lació volem comunicar que:

Dilluns, 10 octubre a les 11.20 h del matí, una part del sostre de la piscina olímpica va patir un despreniment d’unes plaques. El sostre de la piscina estava cobert amb unes malles protectores i pendent d’unes obres de remodelació que ja estaven aprovades. Aquestes malles han aguantat les plaques despreses i aquestes no han caigut ni a terra ni dins l’aigua de la piscina. En aquest sentit, no s’ha de lamentar cap dany personal de cap tipus ja que la malla ha aguantat perfectament les plaques despreses.

La direcció de la Piscina Sant Jordi i de la Federació Catalana de Natació ha pres com a mesura de seguretat el tancament de la planta de la piscina olímpica i tots els seus accessos.

Al llarg de la tarda del 10 d’octubre, es van mantenir reunions amb l’equip d’arquitectes que estan elaborant un informe tècnic sobre la situació. També es van fer i es continuen fent reunions amb tots els agents implicats per preveure totes les accions necessàries per a poder tornar a obrir la piscina el més aviat possible i amb totes les garanties de seguretat.

També volem comunicar que la instal·lació és del tot segura i és per aquest motiu que l’espai de fitnes i les sales d’activitats dirigides estan obertes al públic i funcionen amb normalitat.