Nota informativa: piscina olímpica tancada

octubre 14, 2022by Piscina Sant Jordi
PSJTancada.jpg

Benvolgudes usuàries i benvolguts usuaris,

Com ja us vàrem informar, a principis d’aquesta setmana, el despreniment d’unes plaques del fals sostre de la sala de la piscina ens ha comportat el tancament de la piscina olímpica.

Des del moment de l’incident, des de  l’Institut Barcelona Esports i des de la Federació Catalana de Natació estem treballant conjuntament amb l’equip d’arquitectes i empreses especialitzades per valorar les actuacions a realitzar per resoldre el més immediat possible la situació.

En breu serem coneixedors de l’actuació que es portarà a terme i de la durada de la mateixa.

D’altra banda, recordar-vos que l’espai de fitnes funciona amb normalitat, al mateix temps que hem incrementat les activitats dirigides amb una oferta més àmplia d’horaris i classes per oferir-vos la pràctica de l’activitat física en sec similar a les activitats aquàtiques que es realitzaven.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i confiança.