Consisteix en un conjunt d’exercicis especialment dissenyats per controlar globalment el cos, a través de la consciència corporal i el treball de la musculatura profunda.

Aquest mètode d’entrenament es centra en la postura dels músculs centrals que ajuden a mantenir l’equilibri del cos i que són essencials per a mantenir la columna vertebral. 

En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l’alineació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per controlar el core (centre del cos) i per evitar dolors d’esquena.

Horaris:

Dilluns i dimecres, de 19.15 a 20.15 h.
Dilluns i dimecres, de 20.15 a 21.15 h.

* Preu mensual:

Activitat inclosa en l’abonament Premium

Abonats Franja, Jove i Reduït: 15€ (2 dies setmanals)

SGT (Small Grup Training) / Entrenament en grup reduït: 

És un entrenament en grup però suficientment petit per ser de molta qualitat.

Un camí més divertit i assequible d’aconseguir els beneficis de l’entrenament personalitzat, compartint-lo amb d’altres persones amb qui es comparteixen objectius i interessos.

La pertinença a un grup reduït de persones facilita l’adhesió a l’activitat i incrementa les possibilitats d’èxit enfront d’un pla d’entrenament per lliure.

Els grups seran de només 5 persones per afavorir la màxima atenció a l’usuari i assegurar una experiència única d’entrenament. 

Es proposaran diferents horaris i objectius a aconseguir en 16 sessions.