Notícies

capcalera-mail-preolimpic-sincro.png

maig 28, 2021by psjadmin

Del 10 al 13 de juny, es celebrarà a la Piscina Sant Jordi la Superfinal de la FINA Artistic Swimming World Series / Pre olímpic Tokio 2021.

Donada la magnitud d’aquest campionat, quedaran suspeses totes les activitats i serveis  programats a la piscina olímpica des del dilluns 7 fins el  diumenge 13 de juny.

L’espai de Fitnes i les activitats dirigides del Club Sant Jordi (indoor i outdoor) funcionaran amb normalitat, no obstant això, no es podran utilitzar els vestidors.

Com ja sou coneixedors, la Federació Catalana de Natació te cura de la promoció i el foment de l’esport de la natació artística i, en aquesta ocasió, dins el marc del seu Centenari, col·labora en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu tan important.

És per a nosaltres tot un repte i una il·lusió molt gran poder participar, a la nostra instal·lació, en un esdeveniment esportiu a escala internacional de rellevant importància i amb la participació d’equips de tot el  món.


campus-olimpia-2019-v2.jpg

abril 6, 2021by psjadmin

A PARTIR DEL 24 D’ABRIL, a les 8 h. s’iniciarà el procés d’inscripció al Campus Olímpia Piscina Sant Jordi

PROCEDIMENT INSCRIPCIONS:

Hem establert un sistema d’ Inscripció online que podeu formalitzar  a la nostra web: piscinasantjordi.cat (clicant al quadrat blanc que posa Inscripcions campus olimpia Piscina Sant Jordi). El pagament es realitza mitjançant targeta bancària.

Davant la situació actual de crisi sanitària estem seguint de manera permanent l’evolució del COVID-19, en aquest sentit volem transmetre que  l’activitat del Campus es portarà a terme adoptant totes les mesures vigents d’higiene, salut, i de seguretat i condicionament de les instal·lacions.

Cal clicar el quadrat blanc que es veu a l’esquerra de la imatge, que posa Inscripcions Piscina Sant Jordi Campus Olímpia:

Per a consultes ens podeu enviar un mail a: 

psj@natacio.cat

 


medallador-fcn_destacatweb.jpg

març 19, 2021by psjadmin
medall or bcn

L’Ajuntament de Barcelona ha celebrat aquest matí la Comissió de Presidència que ha dictaminat atorgar la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a la Federació Catalana de Natació. Aquesta distinció de l’Ajuntament de Barcelona arriba en un moment històric per a la nostra institució, i és que aquest 2021 celebrem el Centenari. 100 anys d’història d’una Federació que es va fundar a Barcelona el 25 de febrer del 1921.

La concessió de l’Ajuntament destaca la gran tasca que la FCN fa per la promoció de l’esport i especialment de totes les disciplines de la natació, així com també pels èxits assolits i per la contribució a la projecció de la ciutat.

Han estat 100 anys treballant pels nostres esports i seguim fent camí per celebrar 100 anys més.


som-salut.jpg

desembre 4, 2020by psjadmin

NEDA A LA PRIMERA PISCINA OLÍMPICA COBERTA QUE ES VA CONSTRUIR A CATALUNYA !

Nedes per un carrer i tornes pel del costat, sempre en sentit unidireccional, per mantenir la distància amb altres nedadors/es.

VINE A PSJ !  ESPORT ÉS SALUT !

T’HI ESPEREM !octubre 3, 2020by psjadmin

DISSABTE, 3 D’ OCTUBRE, a partir de les 16.45 h.

La piscina olímpica romandrà tancada,

amb motiu de la celebració del Partit  de quarts de

Final de la Copa Catalunya de Waterpolo masculí divisió d’honor