Notícies


novembre 22, 2022by psjadmin

Benvolgudes usuàries i benvolguts usuaris,

Volem informar-vos que, des del tancament de la piscina olímpica, els arquitectes i agents implicats hem estat treballant per tal de trobar una solució que permeti la reobertura en un període de temps el més curt possible.

Les accions a dur a terme s’han dividit en dues fases, la primera consisteix en els treballs per a la retirada del fals sostre i està previst que comenci la propera setmana. Aquestes feines s’allargaran fins al proper mes de març.

Al mateix temps, s’està definint la segona fase, fent les gestiones adients perquè comenci seguidament acabada la primera. D’aquesta no s’espera una durada massa llarga.

Això fa que, a hores d’ara, no puguem donar una data definitiva per a la reobertura de la piscina olímpica. Us anirem informant a mesura que avancin les obres.

D’altra banda, recordar-vos que l’espai de fitnes funciona amb normalitat, al mateix temps que hem incrementat les activitats dirigides amb una oferta més àmplia d’horaris i classes per oferir-vos la pràctica de l’activitat física en sec similar a les activitats aquàtiques que es realitzaven.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i confiança.

            


PSJTancada.jpg

octubre 14, 2022by psjadmin

Benvolgudes usuàries i benvolguts usuaris,

Com ja us vàrem informar, a principis d’aquesta setmana, el despreniment d’unes plaques del fals sostre de la sala de la piscina ens ha comportat el tancament de la piscina olímpica.

Des del moment de l’incident, des de  l’Institut Barcelona Esports i des de la Federació Catalana de Natació estem treballant conjuntament amb l’equip d’arquitectes i empreses especialitzades per valorar les actuacions a realitzar per resoldre el més immediat possible la situació.

En breu serem coneixedors de l’actuació que es portarà a terme i de la durada de la mateixa.

D’altra banda, recordar-vos que l’espai de fitnes funciona amb normalitat, al mateix temps que hem incrementat les activitats dirigides amb una oferta més àmplia d’horaris i classes per oferir-vos la pràctica de l’activitat física en sec similar a les activitats aquàtiques que es realitzaven.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i confiança.

          


d31da1a9-5358-4244-a965-52788b7a9718.jpg

octubre 14, 2022by psjadmin

L’espai de fitnes funciona amb normalitat, al mateix temps que hem incrementat les activitats dirigides amb una oferta més àmplia d’horaris i classes per oferir-vos la pràctica de l’activitat física en sec similar a les activitats aquàtiques que es realitzaven.

Adjuntem l’horari de les activitats de sala i a l’aire lliure, a partir del dilluns 17 d’octubre !

 


COMUNICAT-PISCINA-SANT-JORDI-2.png

octubre 10, 2022by psjadmin

Comunicat sobre el despreniment d’ una part del sostre de la piscina olímpica del centre esportiu Piscina Sant Jordi

Des de la direcció de la Piscina Sant Jordi de Barcelona i des de la Federació Catalana de Natació, entitat que gestiona la instal·lació volem comunicar que:

Dilluns, 10 octubre a les 11.20 h del matí, una part del sostre de la piscina olímpica va patir un despreniment d’unes plaques. El sostre de la piscina estava cobert amb unes malles protectores i pendent d’unes obres de remodelació que ja estaven aprovades. Aquestes malles han aguantat les plaques despreses i aquestes no han caigut ni a terra ni dins l’aigua de la piscina. En aquest sentit, no s’ha de lamentar cap dany personal de cap tipus ja que la malla ha aguantat perfectament les plaques despreses.

La direcció de la Piscina Sant Jordi i de la Federació Catalana de Natació ha pres com a mesura de seguretat el tancament de la planta de la piscina olímpica i tots els seus accessos.

Al llarg de la tarda del 10 d’octubre, es van mantenir reunions amb l’equip d’arquitectes que estan elaborant un informe tècnic sobre la situació. També es van fer i es continuen fent reunions amb tots els agents implicats per preveure totes les accions necessàries per a poder tornar a obrir la piscina el més aviat possible i amb totes les garanties de seguretat.

També volem comunicar que la instal·lació és del tot segura i és per aquest motiu que l’espai de fitnes i les sales d’activitats dirigides estan obertes al públic i funcionen amb normalitat.