ABONAT PREMIUM (+16 anys)

ALTRES

75% descompte cursos activitats aquàtiques

1 Passi d’acompanyant mensual

Activitats Premium (Pilates, SGT) incloses a l’abonament:

Aquest mètode d’entrenament es centra en la postura dels músculs centrals que ajuden a mantenir l’equilibri del cos i que són essencials per a mantenir la columna vertebral.

En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració i l’alineació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per controlar el core (centre del cos) i per evitar dolors d’esquena.

Horaris:

De dilluns a divendres, de 12.15 a 13 h.
Dilluns i dimecres, de 19.15 a 20 h.
Dilluns i dimecres, de 20.15 a 21 h.


SGT (Small Grup Training) / Entrenament en grup reduït:

És un entrenament en grup però suficientment petit per ser de molta qualitat.

Un camí més divertit i assequible d’aconseguir els beneficis de l’entrenament personalitzat, compartint-lo amb d’altres persones amb qui es comparteixen objectius i interessos.

La pertinença a un grup reduït de persones facilita l’adhesió a l’activitat i incrementa les possibilitats d’èxit enfront d’un pla d’entrenament per lliure.

Els grups seran de només 5 persones per afavorir la màxima atenció a l’usuari i assegurar una experiència única d’entrenament. 

Es proposaran diferents horaris i objectius a aconseguir en 16 sessions. 


PREUS


Abonament Mensual

57,76

Drets d’Inscripció

57,76


HORARI

de dilluns a divendres, de 7 a 22 h.

(actualment la porta es tanca a les 21h. en compliment de les mesures establertes pel departament de salut de la Generalitat de Catalunya. Els usuaris que romanguin a l’interior de la instal·lació hauran de sortir de la mateixa amb el temps suficient per arribar al seu domicili abans de les 22h i complir d’aquesta manera amb el confinament nocturn decretat).

dissabtes, de 8 a 20 h.

diumenges i festius, de 9 a 14 h.

SERVEIS

piscina olímpica,
sala Fitness,
sales activitats dirigides,
espai termal.

ALTA ONLINE