Socorrista


juliol 27, 2023by
 1. Vacant

Posició:     Socorrista

Ubicació:   Piscina Sant Jordi

Àrea           Tècnics esportius aquàtics

Tasques     Vigilar i controlar als usuaris atenent, protegint i auxiliant en qualsevol requeriment/necessitat. Complir amb la normativa de la instal·lació.

 1. La seva missió

Vigilar, controlar i prevenir possibles actuacions. Vetllar pel compliment de la normativa de la instal·lació.

 1. Descripció de la necessitat

Busquem socorristes aquàtics per la temporada d’estiu ( agost i possibilitat de setembre.) Titulació requerida: estar registrat al ROPEC com a socorrista. Es valorarà positivament altres titulacions ( Grau superior d’activitats físiques, CAFE, N1 de natació…) S’ofereix horari de 40 h. (agost de dilluns a divendres 7 h. torn matí o tarda i dissabte o diumenge rotatiu matí / setembre en funció de les necessitats). Possibilitat de continuar durant la temporada.

 1. Requisits
 • Inscrit al ROPEC, titulació de socorrista (es valorarà positivament altres titulacions ( Grau superior d’activitats físiques, CAFE, N1 de natació…).
 • Facilitat i habilitat en les relacions interpersonals.
 • Compromís i identificació amb els valors, la responsabilitat social corporativa i el tarannà de l’organització.
 1. S’ofereix
 • Contracte 40 h. (dilluns a divendres 7 h. torn matí o tarda i dissabte o diumenge rotatiu matí caps de setmana rotatius)
 • Sou fix. Segons conveni
 • Formar part d’un equip de professionals de la Piscina Sant Jordi, altament formats i experimentats en la gestió d’equipaments esportius.
 1. Dades de contacte

Les persones interessades han d’enviar carta de presentació i CV a activitatspsj@natacio.cat  indicant en l’assumpte SOCORRISTA

Data límit de presentació de candidatures …….